Здравейте на всички току що се регистрирам и съм още неорентиран в сайта но тези дни мисля да си купя 146 боксер 1,6 с фабрична газ като не работи дръжката на шофьорската врата ключалката на багажника е разбита няма акумулатор и не е палена от 3 год,та ако може за малко съвети преди да я взема и какво да гледам дори не знам колко коня е ще ви бъда благодарен за съветите а и забравих тавана е увиснал т,е отлепен колко ще ми струва това и как да го оправя
Известие
Collapse
No announcement yet.
146 Боксер
Collapse
X
-
-
Ако се откажеш от покупката или си намериш по хубава, може аз да я взема, а що се отнася до това колко кубика е можеш да си ориентираш по няколко неща.
Например най точно е ако погледнеш щампата на блока която се намира точно под алтернатора в задната му дясна страна гледано отпред назад.Ако пише 80 е 1.3, ако е 84 е 1.6 и ако е 87 е 1.7.
Колегите ти казаха какво да очакваш общо взето, течове ще има от много места, не е изключено да са се разложили маркучите на спирачките и след няколко натискания да блокират спирачките.Може да ти се движи трудно лоста за скорости което ще означава, че жилата са тръгнали, а те вече са кът.Може да протече я радиатора, я радиаторчето на парното, я някоя тапа на блока, я някоя гарнитура на глава,я някое водно съединение и още много неща, бе с две думи ще пускаш тото и каквото ти се падне.
В общи линии няма тайни в тези автомобили така, че питай и ще ти се отговори.
Успех
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
Comment